Я съм спал на задната седалка на Вальо (СПАЛ казах) има енъф место... па и тя да не е като циментовоз. Не подценявайте задната седалка на 145
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тясна ли е задната седалка на 145 ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от NasoЯ съм спал на задната седалка на Вальо (СПАЛ казах) има енъф место... па и тя да не е като циментовоз. Не подценявайте задната седалка на 145
жена ти спа там'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от NasoНе подценявайте задната седалка на 145
...
некога да си се качвал отзад в 145 та скимтиш ...'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от NasoНе подценявайте задната седалка на 145
...
некога да си се качвал отзад в 145 та скимтиш ...
не само съм се качвал а даже и други неща (именно онези) съм правил на таа задна седалка на 145-цата
тесноооооооооооооооооооооооооооНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейне само съм се качвал а даже и други неща (именно онези) съм правил на таа задна седалка на 145-цата
теснооооооооооооооооооооооооооо
ми ако си го правил с некоя 120кг батко , и на Тезис на задната седалка ще ти е тесно ....'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от valjoдискутирал си Ницше нали ? хаха
и ЗВИ - ненките и беха големи и се задушавах
хаха'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
Comment
-
Абе верно като се замисля -аз не съм се качвал на задната седалка на моята. Иначе два пъти съм се качвал на задна седалка на 145. Първия път Мони ме вози на задната седалка - преди да си купя колата и втория път Шокс. Та за сега не мога да изкажа мнение относно практичността на задната седалка и приложението и за други функции-освен возене2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasАбе верно като се замисля -аз не съм се качвал на задната седалка на моята. Иначе два пъти съм се качвал на задна седалка на 145. Първия път Мони ме вози на задната седалка - преди да си купя колата и втория път Шокс. Та за сега не мога да изкажа мнение относно практичността на задната седалка и приложението и за други функции-освен возене
та си има место доволно
е тавана може би идва малко ниско ...
ма тртея държи да чете Ницше прав, знам го аз него'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от BatVasАбе верно като се замисля -аз не съм се качвал на задната седалка на моята. Иначе два пъти съм се качвал на задна седалка на 145. Първия път Мони ме вози на задната седалка - преди да си купя колата и втория път Шокс. Та за сега не мога да изкажа мнение относно практичността на задната седалка и приложението и за други функции-освен возене
та си има место доволно
е тавана може би идва малко ниско ...
ма тртея държи да чете Ницше прав, знам го аз него
Comment
Comment